Termeni si Conditii

Prezentul Acord de întreținere a site-ului web („Acordul”) este încheiat între SEO Marketing Solutions, in calitate de “Prestator” si beneficiarul, denumit in continuare „Client” și se aplică achiziționării tuturor serviciilor lunare de întreținere a site-ului web (denumite în continuare „Servicii de întreținere”) comandate de Client.

Termen și reziliere

Prezentul acord va intra în vigoare de la data la care Clientul se înscrie pentru Servicii de întreținere. Prezentul acord poate fi reziliat de oricare dintre părți cu o notificare scrisă de 30 de zile către cealaltă, în cazul în care cealaltă parte încalcă orice obligație materială prevăzută în prezentul document și partea care încalcă nu reușește să remedieze această încălcare în termen de treizeci (30) de zile de la primirea notificării. Acest Acord poate fi reziliat imediat de Seo Marketing Solutions dacă Clientul nu plătește conform prezentului acord sau în cazul în care Clientul nu cooperează cu Seo Marketing Solutions sau împiedică Seo Marketing Solutions capacitatea de a efectua Serviciile de întreținere de mai jos.

Servicii de intretinere (administrare / mentenanta & site / magazin online )

Seo Marketing Solutions este de acord să ofere Clientului Servicii de întreținere, așa cum este descris în prezentul Acord. Serviciile de întreținere includ:

 • Actualizări ale sistemului de gestionare a conținutului clientului, inclusiv plugin-uri și teme
 • Backup în cloud al site-ului zilnic, săptămânal sau lunar
 • Recuperarea fișierelor site-ului web din copiile de rezervă
 • Monitorizarea timpului de funcționare
 • Scanări regulate de securitate
 • Actualizări la text, imagini și alte modificări ale paginilor site-ului web ale Clientului. Timpul dedicat lunar acestor sarcini va fi determinat de pachetul de întreținere achiziționat de client în momentul înscrierii.
 • Orice solicitare de asistență a site-ului web, dincolo de ceea ce este prezentat în pachet, sau întrebările care necesită un răspuns de la Seo Marketing Solutions vor fi luate în considerare pentru timpul alocat lunar.

Acestea sunt sarcini care se realizează pe tot parcursul lunii și vor fi detaliate în raportul dvs. lunar. Unele elemente, cum ar fi actualizările, apar doar atunci când este necesar și când știm că actualizarea este o versiune stabilă și este în regulă să continuați.

Malware, spam sau cod malware

 • Eliminarea programelor malware, a spamului și a codului rău intenționat de pe site-ul web al clientului este disponibilă la un cost suplimentar de 100 lei pe incident pentru clienții care au un plan de întreținere în momentul infectării.
 • Eliminarea malware-ului, a spamului și a codului rău intenționat care există pe un site web atunci când un Client se înscrie pentru un plan de întreținere va fi taxat cu o rată de 100 lei pentru eliminare. Această taxă nu include lucrul cu Google sau alte motoare de căutare în numele dvs. pentru a rezolva problemele pe care infecția dvs. le-a cauzat cu serviciile lor.

Taxe; Limitări privind rambursările și taxele de anulare

Clientul este de acord să plătească Seo Marketing Solutions toate taxele conform facturilor în conformitate cu prezentul Acord. Taxele trebuie primite înainte de începerea oricărui Serviciu de întreținere. CLIENTUL ESTE DE ACORD CA, ÎN CAZUL ORICĂRĂ ÎNCETĂRII ACESTUI ACORD DE CĂTRE CLIENT, NICI O RESTITUȚIE NU SE VOR FACE ÎN NICI UNE CIRCUMSTANȚE. CLIENTUL ACORDĂ ÎN PLĂȚI SĂ PLATEASCĂ ANULAREA ORICE ALTE SUME DATE DE SEO MARKETING SOLUTIONS PENTRU LUCRĂRI PRESTATE LA CEREREA CLIENTULUI DE MAI SUS SI DINCOLO TIMPUL ALUNAT LUNAR AL ACORDULUI LUNAR. SEO MARKETING SOLUTIONS ESTE AUTORIZAT PENTRU A ÎNCARCA CONTUL CLIENTULUI SAU ALTE MECANISME DE PLATĂ PENTRU ORICE SUME DATORATE ÎN TIMPUL ÎN TIMP DE CLIENT PENTRU SEO MARKETING SOLUTIONS.

Responsabilitățile clienților

În scopul furnizării acestor servicii, Clientul este de acord:

 • Pentru a răspunde cu promptitudine la orice întrebări de la Seo Marketing Solutions, referitoare la activitatea pe site.
 • Pentru a oferi Seo Marketing Solutions acces la site-ul său web în scopul furnizării de servicii de întreținere.
 • Pentru a transmite în mod corespunzător către Seo Marketing Solutions informații despre actualizările de conținut acoperite de pachetul de întreținere.
 • Pentru a oferi Seo Marketing Solutions acces la contul lor de găzduire web, oferind combinații active de nume de utilizator / parolă pentru accesul la server prin FTP (S), asigurându-se că există permisiuni corecte pentru furnizorul de găzduire.

Informare pentru Clienti

Clientul înțelege, recunoaște și este de acord că:

 • Clientul înțelege că toate lucrările pentru sarcinile de întreținere lunare vor fi programate în conformitate cu fluxul de lucru al Seo Marketing Solutions. Avem un proces și întreținem site-uri pentru mulți clienți, prin urmare, toate actualizările site-ului web funcționează în funcție de abonamentul dvs. lunar si se face pe baza principiului primul venit, primul servit, cu excepția cazului în care ar fi considerat „ de urgență.”
 • Nerespectarea de către Client a unei întrebări esențiale pentru finalizarea unei sarcini în termen de 5 zile lucrătoare poate cauza acea sarcină și mutarea la „sfârșitul liniei” din coada noastră de lucru. În funcție de perioada lunii, acest lucru ar putea face ca sarcina respectivă să fie transferată în lista de cereri de actualizare din luna următoare.
 • Timpul alocat pentru actualizări de text, imagini și alte modificări minore este determinat de pachetul de întreținere pe care l-au achiziționat și va fi facturat în trepte de 60 minute.
 • Odată ce timpul alocat în pachetul lor de întreținere a fost atins pentru lună, orice sarcini neterminate din lista de sarcini ale clientului vor fi rulate în luna următoare pentru procesare.
 • Toate actualizările lunare sunt programate la conveniența noastră și în conformitate cu programul nostru.
 • Avem un proces și un flux de lucru pe care îl folosim pentru a menține toate site-urile clienților noștri într-un mod corect și ordonat. Singura excepție este în cazul în care site-ul web al clientului este complet offline sau nefuncțional din anumite motive, caz în care problema lor ar fi considerată o „urgență” și ar avea prioritate.
 • În cazul în care Clientul dorește să aibă sarcini suplimentare finalizate în aceeași lună, acesta va fi facturat în fiecare oră de 100 lei pe oră.
 • Clientul înțelege că, dacă îi furnizează lui Seo Marketing Solutions o sarcină de întreținere și sarcina a fost finalizată, atunci dorește să facă modificări la sarcină, orice timp suplimentar pentru a face aceste modificări va conta pentru alocarea lunară de timp.
 • Actualizările site-urilor web exclud, dar nu se limitează la, editarea imaginilor, designul grafic, editarea grafică, proiectarea bazelor de date, modificările bazei de date, programarea și optimizarea motorului de căutare.
 • Actualizările site-ului web nu includ reproiectarea, alinierea sau re-dezvoltarea site-ului web, ceea ce reprezintă o schimbare de peste 50% a paginii web, a graficelor web de pe site (adică 4 elemente grafice de pe site și doriți 3 modificări, există o taxă pentru orice lucru de mai sus 2, adică 50%).
 • Proiectarea CMS, integrarea pluginurilor care necesită o configurație intensivă sau programarea lucrurilor care necesită mult timp pentru configurare, inclusiv, dar fără a se limita la bloguri, coșuri de cumpărături, integrări API cu servicii terțe și forumuri web nu sunt considerate modificări „minore” și, prin urmare, nu sunt incluse în Contractul de întreținere. Acestea necesită un acord separat de proiectare sau dezvoltare.
 • Acordul de întreținere nu include instruire cu privire la utilizarea site-ului dvs. web, magazin online sau e-mail, dar putem oferi instruire la un cost suplimentar.
 • Acordul de întreținere nu include instruirea privind optimizarea motoarelor de căutare (SEO) sau alte tipuri de marketing digital online.
 • Toate comunicările se vor face în timpul programului obișnuit, care este de luni până vineri între orele 10:00 – 18:00 (ora Bucuresti/RO).
 • Dacă site-ul web al clientului nu este găzduit cu Seo Marketing Solutions, nu avem control asupra companiei de găzduire a clientului în ceea ce privește timpii de nefuncționare ai serverului, incompatibilitățile cu software-ul, problemele de compatibilitate PHP etc.
 • Dacă conturile de e-mail ale clientului nu sunt găzduite la Seo Marketing Solutions, nu putem fi responsabili pentru problemele de e-mail ale clientului sau pentru soluționarea problemelor pe propriul computer. Rolul nostru este să menținem site-ul dvs. web funcțional la capacitățile sale optime. Nu suntem echipa ta IT, dar putem sa va oferim sprijinul prin remote/whatsapp/e-mail contra unui tarif, in functie de complexitate.
 • Seo Marketing Solutions nu are control asupra politicilor motoarelor de căutare sau directoarelor cu privire la tipul de site-uri și / sau conținut pe care îl acceptă acum sau în viitor. Site-urile web ale clientului pot fi excluse în orice moment din orice motor de căutare sau director, la discreția exclusivă a motorului de căutare sau a entității din director.
 • Timpul neutilizat intr-o luna nu este acumulativ și nu se transferă de la lună la lună. Durata serviciilor de întreținere este strict lună în lună.
 • Seo Marketing Solutions nu este responsabil pentru rescrierea propozițiilor, restructurarea paragrafelor sau verificarea erorilor de tastare, greșeli de ortografie etc.
 • Seo Marketing Solutions nu este responsabil pentru modificările aduse site-urilor web ale Clientului de către alte părți, inclusiv Clientul însuși.
 • Pe durata acestui contract, Clientul este de acord că Seo Marketing Solutions va fi singurul furnizor de servicii de întreținere a site-ului web și că nicio altă parte nu va avea acces sau drepturi de modificare a codului site-ului web. Dacă o parte, inclusiv Clientul, alta decât Seo Marketing Solutions, modifică codul site-ului web, orice erori create trebuie reparate și vor fi taxate la tariful orar specificat mai sus, 100 lei/ora.
 • Seo Marketing Solutions nu este responsabil pentru pluginurile de la terțe părți care pot deveni inutilizabile ca urmare a Serviciilor de întreținere efectuate.
 • Seo Marketing Solutions nu va repara site-urile web ale Clientului care au fost compromise, sparte sau altfel deteriorate sau infectate înainte de a comanda Servicii de întreținere. Putem sa va oferim sprijinul contra-cost, dupa o evaluare rapida a situatiei. Serviciile vor fi prestate numai dupa ce vom primi confirmarea platii in contul SEO Marketing Solutions.

Programarea sarcinilor de întreținere

Datorită naturii afacerii noastre, jonglăm cu mai mulți clienți, pe lângă mai multe proiecte mari de design web, în ​​orice moment. Deoarece timpul este la un nivel superior, nu luăm mai mulți clienți decât putem face față, cu toate acestea, programarea este o prioritate pentru noi.

Programăm toate lucrările pentru lună în avans pentru a menține un flux de lucru care să fie favorabil afacerii noastre și pentru toți clienții noștri. Când preluăm un client de întreținere, li se acordă o perioadă de timp stabilită în programul nostru pentru sarcini de întreținere care pot fi efectuate în fiecare lună, care sunt luate în calcul pentru alocarea lor lunară.

Vă rugăm să înțelegeți că programarea acestor sarcini este total la discreția Seo Marketing Solutions. Singura dată când punem sarcinile unui client în locul unui alt client este în caz de urgență. Cu excepția cazului în care o problemă a site-ului web vă întrerupe în mod monetar afacerea, de exemplu, un site de comerț electronic care nu funcționează sau care are probleme cu plata, sau este complet deconectat sau offline, nu este considerat o situație de urgență.

Vă vom oferi perioada de timp pe care ați contractat-o ​​pentru fiecare lună pentru actualizări, totuși o facem în conformitate cu programul nostru. Acesta este singurul mod în care putem fi corecți cu toți clienții noștri.

Servicii suplimentare

Serviciile suplimentare care nu sunt enumerate aici vor fi furnizate contra cost (100 lei pe oră pentru serviciile de dezvoltare și pentru actualizările de conținut). Optimizarea motoarelor de căutare (SEO), dezvoltarea de conținut nou sau scrierea unei copii noi pentru client nu sunt incluse în pachetele de întreținere, dar noi vi le oferim gratuit in limita timpului disponibil fiecarui abonament.

Despăgubire

Clientul va despăgubi și va menține inofensiv Seo Marketing Solutions (și afiliați, agenți, co-branderi sau alți parteneri și angajați) de la orice pretenții, daune, răspunderi, costuri și cheltuieli (inclusiv, dar fără a se limita la, onorariile rezonabile ale avocaților și toate costurile și cheltuielile aferente) suportate de Seo Marketing Solutions ca urmare a oricărei cereri, hotărâri sau hotărâri împotriva Seo Marketing Solutions legate de sau care decurg din fotografii, ilustrații, grafică, clipuri audio, clipuri video, text, date sau orice alte informații, conținut, afișaj sau materiale (fie scrise, grafice, sonore sau altfel) furnizate de Client catre Seo Marketing Solutions („Conținutul Clientului”) sau o afirmație conform căreia utilizarea de către Seo Marketing Solutions a conținutului client încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți.

Pentru a se califica pentru o astfel de apărare și plată, Seo Marketing Solutions trebuie:  să notifice Clientului prompt o cerere scrisă; și să permită Clientului să controleze și să coopereze pe deplin cu Clientul în apărare și toate negocierile aferente.

Renunțarea la toate celelalte garanții

SEO MARKETING SOLUTIONS NU GARANTEAZĂ CĂ SERVICIILE DE ÎNTREȚINERE VOR ÎNTÂLNI TOATE  AȘTEPTĂRILE SAU CERINȚELE CLIENTULUI. ÎNTREGUL RISC PRIVIND CALITATEA ȘI PERFORMANȚA ESTE A CLIENTULUI. CU EXCEPȚIA ALTEI SPECIFICATE ÎN ACEST ACORD, SEO MARKETING SOLUTIONS OFERĂ SERVICIILE „CA ATARE” ȘI FĂRĂ GARANȚIE DE NICIUN TIP. PĂRȚILE CONVIN CĂ GARANȚIILE LIMITATE STABILITE ÎN ACEASTA SECȚIUNE SUNT GARANȚIILE UNICE ȘI EXCLUSIVE FURNIZATE DE FIECARE PĂRȚI ȘI FIECARE PĂRȚI REZUMĂ TOATE ALTE GARANȚII, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUSIV DAR NU SE LIMITĂ LA, GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE ȘI VERIDICITATE PENTRU UN SCOP PARTICULAR, LEGAT DE ACEST ACORD, PERFORMANȚĂ SAU INCAPABILITATEA DE A REALIZA ÎN CONFORMITATE CU ACEST ACORD, CONȚINUTUL ȘI SISTEMUL DE COMPUTERIZARE ȘI DISTRIBUȚIE AL FIECĂRII PĂRȚI. DACĂ ORICE DISPOZIȚIE A ACESTUI ACORD ESTE NELEGALĂ, NULĂ, SAU PENTRU ORICARE MOTIV INFORCABIL, ACEASTA DISPOZIȚIE VA FI JUDECATĂ DIFERIBILĂ DIN ACEST ACORD ȘI NU VA AFECTA VALABILITATEA ȘI EXECUTAREA ORICĂROR DISPOZIȚII RESTANTE.

Răspundere limitată

În niciun caz, SEO MARKETING SOLUTIONS nu va fi răspunzător față de client pentru ORICE DAUNE INDIRECTE, SPECIALE, EXEMPLARE SAU CONSECUENȚIALE, INCLUSIV ORICE GARANȚIE IMPLICITĂ DE VANDABILITATE SAU ADECVARE PENTRU UN SCOP PARTICULAR SAU GARANȚIE IMPLICITĂ ÎN CAZ DE GARANȚIE IMPLICITĂ ÎN CAZ PROFITURILE PIERDUTE, FIE PREVIZIBILE SAU PRECUVATE A SE BAZA PE ÎNCĂLCAREA GARANȚIEI, CONTRACTULUI, NEGLIGENȚEI SAU RESPONSABILITĂȚII STRICTE, REZULTATE ÎN ACEST ACORD, PIERDEREA DE DATE, SAU ORICE PERFORMANȚĂ ÎN ACORDUL ACESTUI ACORD, CHIAR DACĂ O PĂRȚIE A ESTE CONVENITĂ ASUPRA ASUPRA DAUNELOR ȘI FĂRĂ A ÎNCEPÂND EȘECUL SCOPULUI ESENȚIAL AL ​​ORICĂROR REMEDIU LIMITAT OFERIT AICI. NU VA FI RAMBUSAT. SEO MARKETING SOLUTIONS NU OFERĂ NICI O GARANȚIE DE NICIUN TIP, FIE EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, CU PRIVIRE LA ORICE PRODUSE TERȚE, CONȚINUTUL TERȚEI SAU ORICE SOFTWARE, ECHIPAMENTE SAU FERROCERII OBȚINUTE DE LA TERȚE.

Reprezentări ale clienților

Clientul face următoarele declarații și garanții în beneficiul Seo Marketing Solutions:

 • Clientul reprezintă pentru Seo Marketing Solutions și garantează necondiționat că orice element de text, grafică, fotografii, modele, mărci comerciale sau alte lucrări de artă furnizate Seo Marketing Solutions sunt deținute de Client sau că Clientul are permisiunea proprietarului de drept să folosească fiecare dintre acestea elemente și va păstra inofensiv, proteja și apăra Seo Marketing Solutions și subcontractanții săi de orice reclamație sau proces care rezultă din utilizarea unor astfel de elemente furnizate de Client.
 • Clientul garantează Seo Marketing Solutions și garantează necondiționat că site-ul web al Clientului nu a fost compromis, piratat, sau deteriorat sau infectat în alt mod înainte de a comanda Servicii de întreținere.
 • Clientul garantează că toate elementele de text, grafică, fotografii, desene, mărci comerciale sau alte lucrări de artă furnizate Seo Marketing Solutions pentru includerea pe site-ul de mai sus sunt deținute de Client sau că Clientul a primit permisiunea de la proprietarul de drept să le folosească pe fiecare elementelor și va păstra inofensiv, proteja și permisiunea proprietarului de a utiliza fiecare dintre elemente și va păstra inofensiv, proteja și apăra Seo Marketing Solutions și subcontractanții săi de orice răspundere sau proces care decurge din utilizarea unor astfel de elemente.
 • Din când în când, guvernele adoptă legi și percep impozite și tarife care afectează comerțul electronic pe internet.
 • Clientul este de acord că clientul este singurul responsabil pentru respectarea acestor legi, taxe și tarife și va menține inofensiv, va proteja și va apăra Seo Marketing Solutions și subcontractanții săi de orice creanță, proces, penalizare, impozit sau tarif care rezultă din exercițiul Clientului de comerț electronic pe internet.

Confidențialitate

Părțile convin să păstreze reciproc informațiile proprii sau confidențiale în strictă confidențialitate. „Informațiile de proprietate sau confidențiale” trebuie să includă, dar nu se limitează la acestea, contracte scrise sau orale, secrete comerciale, know-how, metode comerciale, politici comerciale, memorandumuri, rapoarte, înregistrări, informații păstrate pe computer, note sau informații financiare.

Informațiile de proprietate sau confidențiale nu trebuie să includă nicio informație care: este sau devine în general cunoscută publicului prin orice alt mijloc decât încălcarea obligațiilor părții destinatarilor; a fost cunoscut anterior de partea destinatară sau a fost primit pe bună dreptate de partea terță de la o terță parte;  este dezvoltat independent de partea destinatară; sau face obiectul dezvăluirii în temeiul unei hotărâri judecătorești sau a altui proces legal.

Părțile sunt de acord să nu-și pună informațiile proprii sau confidențiale reciproce disponibile sub nici o formă unor terțe părți sau să folosească informațiile proprii sau confidențiale reciproce în alt scop decât cel specificat în prezentul acord. Informațiile proprietare sau confidențiale ale fiecărei părți vor rămâne proprietatea exclusivă a părții respective.

Părțile convin că, în cazul utilizării sau dezvăluirii de către cealaltă parte, altele decât cele prevăzute în mod specific în prezentul acord, partea care nu dezvăluie poate avea dreptul la o scutire echitabilă. Fără a aduce atingere rezilierii sau expirării prezentului acord, Seo Marketing Solutions și Clientul recunosc și sunt de acord că obligațiile lor de confidențialitate cu privire la informațiile proprietare sau confidențiale vor continua să fie în vigoare pentru o perioadă totală de trei (3) ani de la data intrării în vigoare.

Forța Majoră

Niciuna dintre părți nu va fi răspunzătoare pentru sau va fi considerată a fi încălcarea sau neîndeplinirea obligațiilor în temeiul prezentului acord din cauza oricărei întârzieri sau neîndepliniri conform cerințelor prezentului acord ca urmare a oricăror cauze sau condiții care depășesc controlul rezonabil al unei astfel de părți și pe care o astfel de parte nu poate să o depășească prin exercitarea unei diligențe rezonabile din punct de vedere comercial. Dacă apare un eveniment de forță majoră, partea afectată va notifica în scris prompt celeilalte părți și va depune eforturi rezonabile din punct de vedere comercial pentru a minimiza impactul evenimentului.

Relația dintre părți

Seo Marketing Solutions, în ceea ce privește performanța în temeiul prezentului acord, va fi considerat un contractant independent și nimic din conținutul prezentului document nu va constitui acest acord ca angajare, asociere în participație sau parteneriat. Clientul nu se angajează prin acest Acord sau altfel, să îndeplinească vreo obligație a Seo Marketing Solutions, fie prin regulament, fie prin contract. Seo Marketing Solutions nu trebuie în niciun caz interpretat ca agent sau acționând ca agent al Clientului în niciun fel, cu orice alte prevederi ale prezentului Acord, fără a aduce atingere.

Notificare și plată

Orice notificare care trebuie prezentată în temeiul prezentului acord va fi scrisă și livrată celeilalte părți desemnate, expediate prin poștă electronica sau recomandată, prin curier. Oricare dintre părți își poate schimba adresa la care notificarea sau plata urmează să fie trimise prin notificare scrisă celeilalte în conformitate cu orice prevedere a prezentului alineat.

Jurisdicție / Litigii

Prezentul acord va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legile din Romania; iar instanțele din Ploiesti, judetul Prahova, vor avea jurisdicție exclusivă pentru a soluționa orice dispută apărută în temeiul sau în legătură cu prezentul acord.

Acordul obligatoriu pentru succesori – Dispozițiile acordului vor fi obligatorii și vor fi în beneficiul părților la prezenta, moștenitorilor, administratorilor, succesorilor și cesionarilor acestora.

Cesiune

Clientul nu poate cesiona prezentul Acord sau drepturile și obligațiile prevăzute de acesta unei terțe părți fără aprobarea scrisă prealabilă a Seo Marketing Solutions. Seo Marketing Solutions își rezervă dreptul de a atribui subcontractanți, după cum este necesar, acestui proiect pentru a asigura finalizarea la timp.

Renunțare

Nicio renunțare de către oricare dintre părți la orice neîndeplinire a obligațiilor nu va fi considerată ca o renunțare la neîndeplinirea obligațiilor anterioare sau ulterioare pentru aceeași dispoziție a prezentului acord.

Separabilitate

În cazul în care un termen, clauză sau dispoziție a acestuia este considerat invalid sau inexecutabil de către o instanță de jurisdicție competentă, această invaliditate nu va afecta valabilitatea sau funcționarea oricărui alt termen, clauză sau dispoziție și acest termen, clauză sau dispoziție invalidă va fi considerat să fie separat de acord.

Nici o deducție împotriva autorului

Nicio dispoziție a prezentului acord nu va fi interpretată împotriva oricărei părți, deoarece o astfel de parte sau reprezentantul său legal au elaborat o astfel de dispoziție.

Citit și înțeles

Prin achiziționarea unui pachet de administrare site sau magazin online, Clientul recunoaște că a citit și a înțeles acest Acord și că este de acord să fie obligat de termenii și condițiile acestuia.